Stof & garn

Sy dine drømme...


Mange tænker at det er svært og uoverskueligt at skulle sy selv, men faktisk er det ikke så svært. Man kan udleve sin kreativitet og skabe noget unikt når man vælger selv at sy. Man kan altis starte i det små og sy et pudebetræk, når så man føler sig tryk med sin symaskine kan man kaste sig ud i størrer projekter. Hos Walenthin sætter vi den personlige betjening i højsædet og derfor får du altid professionel og faglig betjening når du handler hos os. Vi er selv sy- og strikke entusiaster og du er altid velkommen til at komme ned og blive inspireret, spørge om hjælp og få gode råd.


Når først man har kastet sig ud i at sy er det svært at lade være, der er en vis tilfredsstillelse i at have kreeret noget selv, og syr man gaver og opmærksomheder vil man opdage at modtageren ofte værdsætter det arbejde man har lagt i gaven, lagt mere end først forventet.


Du kan selv sy alt fra puder, sengetøj, duge til større projekter som kjoler, bukser og børnetøj, måske endda din datters eller barnebarns konfirmationskjoleVi fører også økologisk garn, perfekt til babytøj, når du vil give dit barn eller barnebarn den bedste start på livet med sundt tøj og tæpper.


Hos Walenthin har vi et kæmpe udvalg af garn fra de største leverandører som:


Lana grossa

Sandness

DMC


Vi er den eneste garnforretning i Allerød, og vi holder jævnligt strikkeaftener hvor du kan komme og hygge, strikke og blive inspireret. Vi hjælper dig også gerne i gang, eller videre hvis du er kommet til udfordringer i dit strikketøj

- eller en dåbskjole som kan følge familien i flere generationer.


Vi har masser af mønstre fra de førende mærker som bl.a. Onion, Burda og Mini Krea of metervarer fra alle de store textil producenter som f.eks.:


Liberty

Hertz

Rowan

Amy Butler

Au Maison

Alexander henry

Hilco

Kaffe Fassett

Art gallery

Carla du Nord

Armani

Tiger of Sweden

Prada


Kom ned og bliv inspireret - vi er altid klar til at hjælpe og guide.


Det er ikke kun mormor der strikker...


At strikke har tidligere været forbundet med noget mormor gjorde, men de seneste 10 år er det blevet mere og mere populært at strikke selv - og det kan vi godt forstå. Det er, udover det at man skaber noget smukt og anvendeligt, også helt terapeutisk at sidde med sit strikketøj. Man kan tænke lidt over dagen hvis man bruger det som et stille pusterum, eller man kan sludre med veninder over en kop the, og er man rigtig rutineret kan man endda se tv mens man strikker. Men glæden ved at skabe noget er nok den største, det giver faktisk os mennesker en stor tilfredshedfølelse at skabe noget man kan se og røre ved, og når man strikker ser man en fremgang maske for maske - instant satisfaction.


Et skønt sted at starte med at strikke er gaver til de små, nuttede små uld-futter til den nyfødte, en lille cardigan eller hue er fantastiske gaver, og så kan man helt selv sætte sit præg på huen eller sokkerne i form af farver mønstre osv.